CIORBA DE PRAZ CU PIPOTA DE CURCAN

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
17 Ian 2016 | 5157 vizualizari
CIORBA DE PRAZ  CU PIPOTA DE CURCAN

Am cam ametit poporul cu zeme chioare de legume . Asa ca am scos ,, ceva '' Din congelator . Adica un pachetel cu pipota si inima de curcan . Am pornit voiniceste la treaba folosind legumele ce-mi stateau la indemana .  

Ingrediente

  • 200 gr pipota + inima de curcan
  • 200 gr taitei cu ou -spatzle
  • 2 morcovi cuburi
  • 2 linguri ulei
  • 2 fire leustean din otet
  • 2 linguri pasta de ardei Kapia
  • 1 praz -tocat
  • 1 tija telina apio -cubulete
  • 1 cartof -cuburi
  • 1 ardei Kapia -rondele
  • 1 ardei iute -rondele
  • sare
  • piper-facultativ

Mod de preparare

  1. Am pus la fiert in apa cu sare pipota si inima de curcan bine spalate . Pentru rapiditate am fiert 20 minute in oala sub presiune .
  2. Se caleste  usor prazul si morcovul .
  3. Am adugat pasta de Kapia , cartoful , telina ,crengutele de leustean.
  4. Amestecati  si  adugati  zeama fierbinte  in care a fiert pipota .
  5. Se fierb legumele 15 minute . Sunt gata daca morcovul este patruns .
  6. Se pun si rondelele de ardei rosu si ardeiul iute . Se mai lasa cateva minute la fierbere medie .
  7. Gustati,sarati si acriti daca mai este nevoie .
  8. Feliati pipota in felii subtiri pe care le adugati la fiecare farfurie la servire .
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE PRAZ CU PIPOTA DE CURCAN " nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Bors taranesc de coada de vitel II

Postat de Ksenya

Bors taranesc de coada de vitel II

  Coada o portionam si o punem intr-o oala incapatoare, adaugam apa si o fierbem 30 minute, inlaturand toata spuma care se formeaza la suprafata. Adaugam radacina de patrumjel, telina,...

Citeste continuarea

Supa cu varza si fasole boabe

Postat de cristeena20

Supa cu varza si fasole boabe

- Pregatim baza supei din legume: curatam morcovii, ardeiul, dovlecelul, cartoful si ceapa. Le tocam toate in bucati potrivite. Punem in oala la calit ceapa cu usturoiul pana prinde putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.01.2016, 23:59
Reteta s-a conturat ,, din mers '' pe masura prepararii . In ciuda acestui fapt a fost sen-za-ti-o-na-la de buna
la 18.01.2016, 04:55
vin sa gust
la 18.01.2016, 07:56
Ciorbele tale-mi plac mult si mie
la 18.01.2016, 07:59
Imi place prazul in ciorba, ii da un gust bun!
la 18.01.2016, 08:34
Buna!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking