Ciorba de pui cu legume

Postat de Julie_Snow in Pui
26 Mar 2014 | 5880 vizualizari
Ciorba de pui cu legume

Ingrediente

  • Piept de pui
  • Morcov
  • Ceapa si praz
  • Radacina de patrunjel
  • Ardei gras
  • Rosii proaspete
  • Telina
  • Pastai fasole galbena, inguste
  • Bulion
  • Zeama de lamaie, leustean si patrunjel
  • Sare

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se curata legumele, se spala la randul lor si se taie totul dupa preferinta.
Eu am folosit legume congelate (le toc cu robotul  si le asez frumusel in congelator :)  ).
Bucatelele de piept de pui se pun in apa rece, iar dupa ce dau in clocot se spumeaza.Urmeaza a se adauga morcovul, ceapa, prazul, rosiile proaspete, ardeiul gras, telina, radacina de patrunjel si sarea. Dupa o jumatate de ora se adauga si pastaile galbene. Cand e totul aproape fiert se adauga bulionul (eu am mai adaugat si doua rosii in bulion, taiate marunt) si se mai lasa sa fiarba un pic.
Se potriveste de sare si dupa ce se opreste focul se adauga zeama de lamaie, leusteanul si patrunjelul taiate marunt (eu folosesc si coditele. sunt mult prea sanatoase pt. a fi aruncate).
Pofta buna!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Postat de katty

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert acoperita cu apa rece. Spumam bine pana carnea este  fiarta. Pentru vca puiul era de tara, deci mai tare, am fiert carnea intr-o oala sub...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de iunie

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de iunie

Daca preparati ciorba cu carne, prajiti putin carnea in ulei ca sa-si imprumute gustul bun. Spalati, curatati si maruntiti ceapa, ardeiul si radacinoasele. Cartofii si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2014, 12:09
hmmmm... o bunatate !
la 26.03.2014, 12:15
la 26.03.2014, 12:26
Multumesc!
la 26.03.2014, 13:02
la 26.03.2014, 13:26
Multumesc

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking