Ciorba de pui cu varza si zucchini

Postat de gurita_ta2005 in Ciorbe
26 Iul 2014 | 3781 vizualizari
Ciorba de pui cu varza si zucchini

O ciorbita cu ce aveti prin frigider :))

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 1 varza mica
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba sau rosie
  • 2 zucchine
  • ulei de masline
  • 1 cana de bulion
  • leustean uscat
  • patrunjel proaspat
  • vegeta,piper alb

Mod de preparare

Pieptul de pui se pune intreg la fiert in apa cu 1 lingura de vegeta.Spuma care o lasa se ia cu o spumiera

Varza se taie fasii,se pune intr-o strecuratoare,si se lasa deoparte.

Morcovii se taie in patru,iar ceapa se toaca marunt.Se pun la calit in putin ulei de masline,dupa care se adauga in oala de ciorba peste pieptul de pui.

Se adauga si varza si se lasa la foc mic sa fiarba.

Zucchini se curata de seminte si se taie felii putin mai grosute,se adauga cand legumele sunt aproape fierte.

Pieptul de pui se scoate pe o farfurie si se taie bucatele.

Se pun condimentele si bulionul.

Patrunjelul se toaca marunt si se pune la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu varza si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de cartofi cu smantana

Postat de RODIMUR

Ciorba de cartofi cu smantana

Se curăță și se spală legumele. Morcovii și pătrunjeii se taie rondele sau semirondele. Se pun la fiert într-o oală de 4 litri, legumele tăiate (morcovii, pătrunjeii și țelina)....

Citeste continuarea

Ciorba manastireasca de legume

Postat de Sylvia

Ciorba manastireasca de legume

Prepararea si ingredientele sunt extrem de simple, rabdarea si dragostea de bucate este cheia retetei. Toate radacinoasele ( morcovul pastranacul, telina ) se dau pe razatoare. Ceapa, ardeiul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.07.2014, 13:09
la 26.07.2014, 13:19
adele
la 26.07.2014, 13:26
ralu
la 26.07.2014, 13:28
la 26.07.2014, 13:39
ce bine arata!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking