Ciorba de puiut de la tara

Postat de postavaru in Ciorbe
11 Oct 2010 | 7966 vizualizari
Ciorba de puiut de la tara

Puiutul este de la tara, dar asta nu inseamna ca e taran

Ingrediente

  • spate, aripi, gat de pui de la tara
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 ardei
  • 200 ml bulion
  • frunze de telina
  • cimbu
  • 2 maini taitei de casa
  • leustean
  • patrunjel
  • sare, piper

Mod de preparare

Se spala carnea bine si se curata de puf sau cotoare. Se pune la fiert intr-o oala cu apa. Se spumeaza de cate ori este nevoie

Intre timp curatam ceapa, morcovii, patrunjelul si ardeii. Se taie toate marunt. Dupa ce carnea a dat cateva clocote si am indepartat spuma adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba.

Dupa ce carnea a fiert de jumatate se adauga bulionul, cimbrul si frunzele de telina. Se portiveste de sare si piper.

Adaugam taiteii si mai lasam putin sa farba.

Dupa ce a fiert carnea adaugam leustean si patrunjel verde tocat marunt si stingem focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de puiut de la tara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba taraneasca, cu carne de porc

Postat de vasimur

Ciorba taraneasca, cu carne de porc

Cum se prepara  Ciorba taraneasca, cu carne de porc Pregătirea c ărnii .  Ne vom ocupa mai întâi de carne deoarece fierbe mai greu decât legumele...

Citeste continuarea

Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa

Postat de Dya

Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa

Fierbem aripioarele in 2 litri de apa (adunand spuma formata de fiecare data cand este necesar). Adaugam legumele tocate dupa plac si le fierbem impreuna cu aripioarele. Saram dupa gust,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2010, 12:02
Nu-i taran! A fost foarte politicos, ha?
Faina ciorbita!
la 11.10.2010, 12:04
Da Miha, s-a oferit el sa-l fac ciorbita, un adevarat gentleman
la 11.10.2010, 12:05
las fata s afie taran, ca acolo-i sanatate curata!
ce n-as da si eu acum pt un pui de la mama....
5
la 11.10.2010, 12:09
daca ai fi mai aproape ti-as da. Eu in ultima vreme am gatit numai cu pui de la tara. Nu se compara gustul.
la 11.10.2010, 12:18
cel mai bun , stii macar ce mananci ,esti sigura ca nu a fost stresat , deci nici noi nu vom fi daca-l consumam
frumoasa farfurie

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking