Ciorba de salata cu taitei de casa si smantana

Postat de aliliana in Supe/Ciorbe
11 Mai 2013 | 2771 vizualizari
Ciorba de salata cu taitei de casa si smantana

Ingrediente

  • 2 legaturi salata
  • 2 morcovi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare, piper dupa gust
  • 30 ml ulei
  • 200 g smantana
  • 3 oua
  • taitei de casa
  • o legatura de leustean verde
  • o cana de bors

Mod de preparare

Salata, ceapa verde, morcovul le-am curatat, spalat si tocat.

Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare. Cand da in clocot punem taiteii. Separat, in 30 ml ulei, sotam pe rand legumele si salata. 

Cand taiteii au fiert pe jumatate se pune ceapa, morcovul sotate, la fiert. La final se pune salata. Se pune o cana de bors fierbinte pentru a potrivi mai bine gustul. Se potriveste de sare. La final se pun ouale batute cu smantana. Se pune leustean tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata cu taitei de casa si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa de curcan cu fasole verde si smantana

Postat de mihaelar63

Supa de curcan cu fasole verde si smantana

Am curatat , spalat si rupt marunt fasolea verde [ imi place in bucati de 2-3 cm ] Se pune fasolea la fiert in foarte putina apa cu sare . Pieptul de curcan se taie cubulete ....

Citeste continuarea

Supa de praz cu carne tocata si branza

Postat de panacris

Supa de praz cu carne tocata si branza

Prazul, ceapa, ardeiul, morcovul, curățate și mărunțite se călesc în puțin ulei de măsline și apă. Între timp ciupercile uscate se hidratează, în apă fierbinte cca....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2013, 19:35
Cu ciorba de salata nu ma omor,mai bine cu loboda si stevia...
la 11.05.2013, 19:36
ciorbitza mea preferata
la 11.05.2013, 19:37
tot balarii Cleme. Frunze, cum ziceai tu ieri...
la 11.05.2013, 19:37
cris..
la 11.05.2013, 19:39
Stiu ca-s tot frunze,dar imi plac sub forma de salata..

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking