Ciorba de salata verde cu bacon afumat si slanina

Postat de Adrian2016 in Supe/Ciorbe
8 Aug 2016 | 4143 vizualizari
Ciorba de salata verde cu bacon afumat si slanina

Ne place ciorba de salata in orice anotimp,mai ales vara cand o poti manca si rece de la frigider.

Ingrediente

  • 2 capatani de salata verde
  • 1 legaturade ceapa verde
  • 6 catei de usturoi
  • bacon afumat
  • 5-6 creste de slanina
  • 1 kg de lapte
  • 3 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

       Salata verde se desface si se spala frunza cu frunza. Apoi se rupe in bucatele mici sau se toaca.Ceapa se taie in bucati potrivite.Separat intr-o oala punem putin ulei si calim baconul. Adaugam ceapa si crestele de slanina. Dupa ce sau rumenit putin adaugam salata si lasam 10 minute sa fiarba, salata lasa apa la fiert.

        Complectam cu laptele si lasam salata sa fiarba pana se inmoaie. Cand este aproape gata se bat ouale cu un praf de sare si se adauga in oala peste salata. Adaugam cateii de usturoi pisati, condimentam cu sare si piper si mai lasam sa fiarba 10 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata verde cu bacon afumat si slanina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciorba cu zeama de varza acra cu carnati, cartofi si smantana

Postat de mihaelar63

Ciorba cu zeama de varza acra cu carnati, cartofi si smantana

 Varza se taie marunt si se pune la fiert in moare.  Legumele se curata si se maruntesc in functie de preferinte. Carnea de porc se taie cubulete. Asemenea si...

Citeste continuarea

Supa de ardei umpluti

Postat de panacris

Supa de ardei umpluti

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt, de cca. 4000 ml, până devin translucide, se asezonează...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2016, 15:10
buna buna
la 08.08.2016, 15:35
buna
la 08.08.2016, 16:04
Din asta n-am mancat, dar gust niste bacon...
la 08.08.2016, 16:08
Foarte buna ciorbita!!!
la 08.08.2016, 16:09
Asta imi place mult!!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking