Ciorba de spanac congelat reteta delicioasa de post

Postat de Valclaudia in Ciorbe
6 Aug 2014 | 24183 vizualizari
Ciorba de spanac congelat reteta delicioasa de post

Ciorba de spanac congelat reteta delicioasa de post Ciorba de spanac congelat este nu doar un deliciu culinar, ci și un exemplu de cum ingrediente simple și accesibile pot fi transformate într-un preparat tradițional românesc, bogat în arome și beneficii pentru sănătate.

Ingrediente

  • Ingrediente Ciorba de spanac congelat reteta delicioasa de post
  • cca 500 gr. spanac congelat
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov mare
  • 2-3 rosii
  • 250 ml bors
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • leustean verde
  • marar uscat

Mod de preparare

Cum se prepara Ciorba de spanac congelat reteta delicioasa de post

Curatam legumele, le spalam.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in doua linguri de ulei.

Adaugam morcovul dat pe razatoarea fina, lasam sa se caleasca alte 2-3 minute.

Punem sare si piper, apoi spanacul de la congelator, arosiile taiete cubulete,adaugam cca 2l apa rece si lasam sa fiarba la foc potrivit pentru cel putin 30 minute.

Amestecam borsul cu usturoiul granulat,il adaugam peste ciorba si mai dam cateva clocote.

Stingem focul, adaugam leustean verde tocat si marar, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim alaturi de mamaliguta si ardei iuti. Recomandam si rulada cu spanac.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac congelat reteta delicioasa de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Bors de dovlecei

Postat de eumimi

Bors de dovlecei

Mai intai taiem legumele.  Punem la fiert ceapa, pastaile, morcovii si cartofii. Acoperim cratita cu un capac si lasam 20-25 de minute la fiert. Adaugam borsul, sare dupa gust si...

Citeste continuarea

Ciorba cu perisoare, reteta gustoasa cu multe legume

Postat de Patricia_Iordache_79

Ciorba cu perisoare, reteta gustoasa cu multe legume

Cum se prepara Ciorba cu perisoare, reteta gustoasa cu multe legume: Spalam legumele. Tocam marunt pastarnacul, morcovul, ardeiul gras si ceapa. Le punem la calit in putin ulei, apoi adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.08.2014, 20:40
foarte buna
la 06.08.2014, 20:41
delicioasa si tare buna pe caldurile astea...
la 06.08.2014, 20:42
la 06.08.2014, 20:49
nu am mai papat
la 06.08.2014, 21:04
ciorba de spanac n-am mancat, dar spanacul imi place si cred ca si ciorbita e tare buna

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking