Ciorba de spanac cu cartofi, iaurt si costita afumata

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
24 Mai 2020 | 4922 vizualizari
Ciorba de spanac cu cartofi, iaurt si costita afumata

  Ciorba de spanac goala nu are consistenta, fara carne nu prea are gust. Asa ca am preparat o masa 2 in 1. Avem si consistenta si gust, si carnita.

Ingrediente

  • 500 gr costita afumata de porc
  • 500 gr cartofi noi
  • 500 gr spanac
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 3 fire usturoi verde
  • 4 fire ceapa verde
  • 2 morcovi noi
  • 1 tulpina de la patrunjel
  • 2 linguri pasta ardei kapia cu telina -productie proprie
  • 1 pahar iaurt grecesc gras
  • sare

Mod de preparare

  1. Puneti costita afumata la fiert.
  2. Intre timp curatati, spalati si taiati legumele.
  3. Taiati marunt ceapa si usturoiul. Feliati morcovii.
  4. Sotati legumele pregatite usor in ulei si turnati deasupra zeama fierbinte si costita care a fiert deja.
  5. Adaugati cartofii taiati cuburi de marime mijlocie si tulpiniler verzi de la patrunjel.
  6. Legumele de primavara se vor fierbe foarte repede.
  7. Sarati la sfarsit dupa ce gustati zeama. Costita afumata va elibera sare si s-ar putea ca gustul de la ea sa fie suficient.
  8. La servire isi pune fiecare iaurt in farfurie cat doreste.
  9. Aveti grija ca costita sa fie impartita la fiecare in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu cartofi, iaurt si costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Zama de fasole verde cu afumatura proaspata

Postat de mihaelar63

Zama de fasole verde cu afumatura proaspata

Se spala carnea cu os bine cu apa calduta si se pune la fiert in 2 litri de apa . Nu sarati , carnea afumata este sarata suficent . Daca mai este nevoie dregeti gustul la sfarsit ....

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de purcel

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de purcel

Radacinoasele, ceapa si ardeii se spala se curata si se taie marunt. Prajiti usor carnea in ulei si adaugati legumele maruntite. Sotati totul 5 minute si adaugati 2.5 l apa....

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2020, 18:46
la 24.05.2020, 18:50
Foarte buna!
la 24.05.2020, 18:57
Arată foarte bine și-mi place că ai pus cărniță afumată! Prima dată am văzut o astfel de ciorbiță, cu slănină și m-a cam îngrețoșat, așa că am făcut-o și eu, abia după ce am văzut că se poate prepara și cu afumătură...
la 24.05.2020, 19:02
la 24.05.2020, 19:04

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking