Ciorba de varza cu costita afumata

Postat de carla27carla in Ciorbe
30 Oct 2010 | 9191 vizualizari
Ciorba de varza cu costita afumata

ca in ardeal

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 varza potrivita
  • 2 bucati de costita afumata
  • faina alba 1 lingura
  • ulei
  • vegeta,piper
  • marar verde
  • cimbru
  • smantana
  • pasta de rosii

Mod de preparare

Se pune la fiert intr-o oala costita afumata .Intre timp se curata ceapa,se taie varza fideluta.cand costita este pe jumatate fiarta se adauga ceapa in oala si varza si se lasa sa fiarba.Se face un rantas astfel:se pune intr o craticioara ulei se pune pe foc sa se incinga ,se adauga faina alba si se amesteca pana la omogenizare si se lasa sa se caleasca ,apoi se adauga pasta de rosii.Se trage de pe foc si se adauga 2-3 polonice de ciorba calda sa se mai fluidizeze si apoi se adauga in ciorba cand si varza e fiarta.se adauga vegeta si piper dupa gust.se mai lasa sa dea cateva clocote si se adauga cimbru si mararul verde tocat.Se poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Lucicos sau ciorba de varza

Postat de simona72

Lucicos sau ciorba de varza

Eu nu prea ma impac cu afumaturile, nu ca nu-mi plac, dar imi cad greu la stomac. Asa ca, caut cat mai putin afumata sau dupa fierbere arunc prima apa. Costita taiata in bucati se pune in apa...

Citeste continuarea

Ciorba de legume cu costita afumata si zeama de varza

Postat de merisor67

Ciorba de legume cu costita afumata si zeama de varza

Mai intai portionam costita, o spalam si o punem la fiert intr-un litru de apa. Lasam pana atinge punctul de fierbere, apoi  o strecuram, clatim si o punem din nou la fiert in 3 L apa....

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2010, 12:09
arata bine 5 furci
la 30.10.2010, 12:12
am facut si eu de curand.......mmm.............ce bunatate..............
la 30.10.2010, 12:53
n-am incercat pana acum...dar este interesanta
la 30.10.2010, 16:31
sunt numai a 3 a sper ca mai ai un...blid de zama...si pt mine 5f buna rau
la 30.10.2010, 23:50
am kamy si mai mult daca vrei

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking