Ciorba de vitel cu trufandale

Postat de Constelatialeu in Ciorbe
15 Noi 2019 | 2635 vizualizari
Ciorba de vitel cu trufandale

Pentru ca suntem in luna noiembrie, deja loboda rosie, ceapa verde sunt trufandale pentru aceasta vreme. Mi-am dorit o ciorba plina de culoare si legume, plus ceva carnita de vitel pentru un gust si mai bun.

Ingrediente

  • cca 500 g carne de vitel dupa ce a fiert ( adica un os cu carne si ceva cartilagii )
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 cepe rosii mai mici
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastranac mai mic
  • 1 patrunjel radacina mai mic
  • 2 ardei rosii micuti
  • 1 legatura de loboda rosie
  • 1 lingura de vegeta home made
  • sare dupa gust
  • sare de lamaie pentru acrit
  • leustean verde tocat

Mod de preparare

Am scos carnea de la congelator, am pus-o intr-o cratita cu apa si putina sare si am pus-o sa fiarba, din cand in cand am luat spuma formata. Cand a fost fiarta carnea am scos-o din zeama si am taiat-o cubulete mici, in zeama de la carne am adaugat 1 lingura de vegeta home made si am mai adaugat apa sa fiarba pana am curatat legumele. Separat am taiat rand pe rand legumele, ceapa verde si ceapa rosie taiate marunt, ardeiul taiat cubulete mici, la fel si radacinoasele taiate in cubulete mici, am taiat marunt  lobada si apoi am pus toate legumele in oala in care am fiert carnea. Am lasat sa dea in 2-3 clocote si apoi am adaugat si carnea cubulete. Am potrivit de sare, am acrit cu sare de lamaie si la final dupa ce am stins focul am adaugat leustean tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu trufandale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de primavara

Postat de MotanLaOale

Ciorba de primavara

Morcovii si albitura se curata si se taie rondele. Ceapa se curata si se toaca marunt. Ardeii se curata si se taie cubulete. Loboda, stevia si leurda se curata, se spala si se taie...

Citeste continuarea

Ciorba de praz

Postat de eumimi

Ciorba de praz

Tocam ceapa si morcovul cubulete, iar prazul rondele. Le punem impreuna cu uleiul la calit pentru 7-8 minute, apoi adaugam carnea taiata cuburi si lasam in continuare la calit pentru inca 5-6...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2019, 17:18
ce gustoasa este cu ceapa verde
la 15.11.2019, 17:27
Ciorba tare buna ai facut!
la 15.11.2019, 17:35
Parea bună, prea ca la mama acasă!
la 15.11.2019, 18:11
buna buna
la 15.11.2019, 18:19
Buna!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking