Ciorba de zarzavat

Postat de ianculubita in Ciorbe
24 Iun 2011 | 19990 vizualizari
Ciorba de zarzavat

Pe caldura asta,este numai buna aceasta ciorbita;de fapt este impropriu spus ciorba de zarzavat,ar trebui Bors de legume,pentru ca toate ingredientele sunt legume si e acrita cu bors;aveti alta parere?

Ingrediente

  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • 1dovlecel
  • 1mana de pastai
  • 1cutie de rosii sau 500g rosii
  • 1telina mica
  • 2leg.de leustean
  • 4-5oua
  • 4linguri de ulei
  • 1l de bors
  • sare
  • 500g cartofi
  • 2linguri cu orez

Mod de preparare

Toate legumele curatate spalate,taiate marunt,radacinoasele date pe razatoare,se pun la calit,mai putin pastaile si rosiile,in oala cu ulei incins;dupa ce s-au inmuiat,se adauga rosiile date la blender si un varf de lingurita de zahar;dupa cateva minute,cartofii cubulete si 3-4 cani cu apa;se lasa la fiert cu capac30min.se adauga si pastaile taiate daca sunt prea lungi si borsul care a fiert in alt vas;cand clocoteste,se potriveste la gust apoi se pune orezul si se da drumul usor la cate un ou;cand ouale se ridica la suprafata,se adauga leusteanul taiat marunt apoi se opreste focul

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pui cu rosii si galuste de gris

Postat de mihaelar63

Ciorba de pui cu rosii si galuste de gris

Supa clara de pui se da in clocot. Zarzavaturile se feliaza si se reintroduc in zeama. Se pune la fiert foaia de dafin, mararul si cimbrul. Rosiile se incresteaza, se...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu afumatura

Postat de deyutzky

Ciorba de fasole cu afumatura

Punem fasolea intr-un bol cu apa rece si o lasam peste noapte sau macar 3-4 ore, pentru a se inmuia cat trebuie. Dupa acest timp, clatim bine fasolea si o punem la fiert intr-o oala cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2011, 20:30
am venit sa pap o portie.Revin cu like
la 24.06.2011, 20:36
ce de legume
la 24.06.2011, 21:25
plina de vitamine
la 24.06.2011, 23:14
O ciorbita grozava
la 24.06.2011, 23:46

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking