Ingrediente
- 2 aripi de curcan de tara(cam 800 gr )
- 1 ceapa medie
- 1 morcov mai mare
- o bucatica radacina de telina
- 4 catei de usturoi
- 2 linguri smantana
- 1 ou
- sare dupa gust
- patrunjel
Mod de preparare
Punem la fiert aripile de curcan spalate in prealabil si le fierbem doar pentru a le lua spuma.
In timp ce fierb aripile, spalam si tocam morcovul, ceapa, telina si usturoiul si le punem in oala. Adaugam peste ele aripile, 1,6 l apa fierbinte si sare. Acoperim oala cu capacul, setam functia high pentru 4 ore.
Dupa ce s-a terminat timpul de fierbere, mutam ciorba intr-o oala, batem un ou, il amestecam cu doua linguri de smantana si daca mai este nevoie putina sare si-l punem in ciorba. Mai fierbem 4-5 min, oprim focul si adaugam patrunjelul.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din aripi de curcan la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|