Ciorba din cap de stiuca

Postat de Bunica in Ciorbe
28 Noi 2020 | 3258 vizualizari
Ciorba din cap de stiuca

Eu ma cam feresc de stiuca,are prea multe oase mici.Am gasit la pescarie  cap  de stiuca si am cumparat pentru o ciorbita.M-am gandit ca nu o sa aiba prea multe oase.Si asa a fost Nu mi-a parut rau........a iesit o ciorbita pe cinste!

Ingrediente

  • 2 buc. cap de stiuca
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • o bucata de telina
  • o lingura de orez
  • leustean verde
  • 2-3 linguri bulion de corcoduse
  • sare

Mod de preparare

Pentru inceput am spalat capetele de peste.

Intr-o oala de 4 l. am pus 2 l. apa si am pus-o pe foc.

Cand apa clocoteste pune bucatile de peste si lasa-le la fiert.

Intre timp curata ,spala si toaca legumele.

Scoate pestele si lasa-l la racit.

Cand legumele sunt aproape fierte,sa fie crocante,adauga orezul spalat.

Dupa ce orezul este fiert adauga bulionul de corcoduse si sarea.

Scoate carnea de peste de pe oase.

Adauga carnea in oala de ciorba.

Stinge focul si adauga leusteanul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din cap de stiuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba radauteana

Postat de merisor67

Ciorba radauteana

Portionam puiul si il spalam bine apoi il vom pune la fiert in apa cu putina sare. Cand incepe apa sa fiarba, inlaturam spuma care se formeaza. Curatam si spalam bine legumele pe care le vom...

Citeste continuarea

Bors de porc cu stevie si zucchini

Postat de katty

Bors de porc cu stevie si zucchini

Spalam carnea bine dupa ce a fost portionata si o punem la fiert in apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca. Spumam cat este nevoie si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2020, 19:44
Buna!
la 28.11.2020, 20:25
Cred ca este buna ,asa acrisoara !!! Asteptsi eu anul viitor sa fac bulion de corcoduse
la 28.11.2020, 20:35
la 28.11.2020, 20:40
la 28.11.2020, 21:03
Mihaela n-o sa-ti para rau!Are ungust deosebit ciorbita!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking