Ingrediente
- 2 buc. cap de stiuca
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei
- o bucata de telina
- o lingura de orez
- leustean verde
- 2-3 linguri bulion de corcoduse
- sare
Mod de preparare
Pentru inceput am spalat capetele de peste.
Intr-o oala de 4 l. am pus 2 l. apa si am pus-o pe foc.
Cand apa clocoteste pune bucatile de peste si lasa-le la fiert.
Intre timp curata ,spala si toaca legumele.
Scoate pestele si lasa-l la racit.
Cand legumele sunt aproape fierte,sa fie crocante,adauga orezul spalat.
Dupa ce orezul este fiert adauga bulionul de corcoduse si sarea.
Scoate carnea de peste de pe oase.
Adauga carnea in oala de ciorba.
Stinge focul si adauga leusteanul tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din cap de stiuca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|