Ciorba radautana

Postat de carla27carla in Ciorbe
14 Noi 2010 | 7287 vizualizari
Ciorba radautana

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi mari am avut
  • 1 patrujel radacina
  • 1 telina mica sai 1/4 telina mai mare
  • 5 catei de usturoi
  • 400 gr smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • vegeta,piper
  • ulei
  • otet dupa gust
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Se spala si se pune la fiert pieptul de pui intreg,se ia spuma de pe el. Cand e fiert se scoate afara si se taie fasiute.supa se strecoara si se pune sa fiarba .Se adauga o ceapa intreaga.Zarzavatul se da prin razatoarea cu ochiuri mari si se caleste in ulei.cand ceapa e fiarta se scoate afara,se adauga zarzavatul calit si se lasa sa fiarba ,se mai adauga carnea de pui taiata,se adauga vegeta,piper.Se adauga usturoiul pisat.2 galbenusuri se amesteca cu smantana,se ia din ciorba si se aduce la aceeasi temperatura si apoi se pune in oala.se mai adauga niste otet dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radautana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciorba de legume - o reteta de post foarte gustoasa si sanatoasa

Postat de Constelatialeu

Ciorba de legume - o reteta de post foarte gustoasa si sanatoasa

Cum se prepara Ciorba de legume - o reteta de post foarte gustoasa si sanatoasa Mai intai mi-am pregatit legumele. Am scos de la congelator morcovul si ardeiul rosu. Am curata ceapa, am...

Citeste continuarea

Ciorba de bob cu afumatura proaspata

Postat de mihaelar63

Ciorba de bob cu afumatura proaspata

 Legumele se curata si se spala . Spalati carne afumata cu apa calduta . A noastra -din productie proprie , a fost data doar la un fum usor dupa ce a stat doar 3 zile la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.11.2010, 18:28
nu vrea nimnei?lasa carla pap eu tot
la 14.11.2010, 18:35
papa nadina ca este
la 23.03.2011, 05:06
S ieu vreau Marci

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking