Ingrediente
- 1piept de pui
- 1ceapa
- 1morcov
- 1telina mica
- 1radacina de pastarnac
- 300ml smantana lichida
- 1capatana de usturoi
- sare
- boabe de piper
- otet
Mod de preparare
Punem la fiert intr-un vas legumele curatate,spalate,taiate,impreuna cu piepul de asemenea spalat,boabele de piper si sare;lasam la fiert incet,adunand spuma ce se formeaza;
dupa ce totul este fiert,strecuram supa o punem inapoi in vas,legumele le pasam,pieptul il taiem julien si adaugam la supa;
dupa cateva clocote adaugam smantana,condimentam dupa gust si oprim focul;
separat intr-un bol facem un mujdei din usturoiul curatat si amestecam cu o ceasca de otet.
Servim in farfurii sau castronele,iar fiecare-si pune otet cu usturoi cat si cum mananca.
Pentru ca am avut o intamplare neplacuta cu ciorba de burta,nu mai pun in oala usturoi cu otet;fiecare se serveste din sosiera.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|