Ingrediente
- un piept de pui
- 2 morcovi
- o telina
- o radacina patrunjel
- un pastarnac
- o cutie sau doua de smantana, in functie de preferinta
- usturoi
- 3 oua
- otet
- sare
- patrunjel verde
Mod de preparare
Pieptul de pui se pune la fiert intr-o oala, dupa ce da cateva clocote adaugam legumele curatate si taiate bucati. Dupa ce au fiert le scoatem la scurs, pieptul il maruntim cu un cutit iar legumele le pasam. Le punem inapoi in oala si le lasam sa mai dea cateva clocote.
Intr-un bol amestecam oualele si smantana si le adaugam in oala. Curatam usturoiul, il pasam si apoi il adaugam impreuna cu otetul si sarea dupa gust. Cand e gata o luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|