Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat
- 1 telina
- 2 cepe
- 2 morcovi
- verdeata
- sare
- 500 g smantana
- 2 galbenusuri
- 3 linguri de otet
Mod de preparare
Curatam legumele ,le spalam cu apa rece ,apoi le punem la fiert intregi ,impreuna cu pieptul de pui spalat cu apa rece in prealabil.Adaugam sare.
Dupa ce sunt fierte legumele si carnea,le scoatem cu o paleta si le punem intr-o farfurie adanca.
Separat se amesteca galbenusurile cu putina sare ,se adauga otetul ,apoi punem totul in zeama in care au fiert legumele si carnea.
Pieptul de pui se taie cuburi sau fideluta si se adauga la ciorba.
La sfarsit adaugam smantana ,amestecand usor si continuu cu o lingura de lemn.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|