Ciorba radauteana (varianta mea rapida)

Postat de alinutzika in Ciorbe
13 Iul 2011 | 9445 vizualizari
Ciorba radauteana (varianta mea rapida)

Asa prepar eu ciorbica aceasta, pe care o ador:

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui dezosate (sau 1 piept de pui dezosat) 
  • 1 morcov mare
  •  1 ceapa 
  • 1 ardei 
  • 2 galbenusuri 
  • 300 ml smantana 
  • sare, piper, vegeta 
  • usturoi - 2-3 catei
  • 2 linguri ulei de masline  
  • otet (optional)
  • tarhon (optional)

Mod de preparare

Se taie morcovul rondele si se pune  la calit in  ulei. Pulpele se taie in bucatele mici si se adauga peste morcovi. Se lasa la calit 5 minute, dupa care se adauga apa pana umplem oala. Se pun la fiert ceapa si ardeiul asa intregi, iar dupa ce este fiarta carnea, se scot afara. Se pun condimentele.

Galbenusurile se freaca cu smantana si usturoiul si se adauga treptat in oala, ca sa nu se taie. E gata in max. 30 de minute cu tot cu pregatire.

Cine vrea poate sa o acreasca cu otet, eu una o prefer asa, mai dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana (varianta mea rapida)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de cartofi cu smantana

Postat de bylaura

Ciorba de cartofi cu smantana

 Curatam, spalam si tocam marunt mixul de legume, apoi il punem la fiert in apa rece.  Cand s-au inmuiat legumele, adaugam cartofii taiati cubulete.  Intre timp preparam...

Citeste continuarea

Bors de bibilica cu gulii

Postat de katty

Bors de bibilica cu gulii

Spalam bine carnea si o punem intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Fierbem si spumam de cate ori este nevoie pana carnea este fiarta de jumatate. Intre...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.07.2011, 07:28
la 13.07.2011, 09:12
buna
la 13.07.2011, 10:29
la 13.07.2011, 10:46
la 13.07.2011, 11:19
buna buna

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking