Ciorba taraneasca cu os si galuste

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
5 Aug 2012 | 5542 vizualizari
Ciorba taraneasca cu os si galuste

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel mic
  • 1 cartof mare
  • 2 rosii
  • 3 linguri mazare
  • 200 gr telina
  • 1 os mare de porc
  • sare
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina alba
  • patrunjel verde
  • leustean verde

Mod de preparare

  1. Osul se sparge in doua , se spala si se pune la fiert in apa multa cu sare . Dupa ce da in clocot se arunca o apa si se inlocuieste cu alti 3 l apa sarata .
  2. Legumele se curata , se spala si se taie cuburi . Se pun si legumele in oala.
  3. Dupa  30 min se incearca morcovul care este mai dens si se fierbe mai greu , daca acesta e fiert si restul sunt .
  4. Se amesteca 2 oua batute spuma cu faina alba si putina sare , sa fie ca o smantana foarte groasa si se pun in oala clocotinda galuscute mici sa curga printr-o palnie . Se mai fierb 5 minute .
  5. ccorba se serveste cu verdeata tocata si ardei iute .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu os si galuste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de salata verde cu zdrente

Postat de Corina33

Ciorba de salata verde cu zdrente

Se curata, se spala si se taie ceapa verde felii. Intr-o oala incapatoare punem ceapa la calit in uleiul incins. Adaugam 2 linguri de faina, amestecam bine, adaugam si boiaua, stingem totul cu 2-3...

Citeste continuarea

Ciorba de loboda

Postat de simona72

Ciorba de loboda

Se pune uleiul la incins in oala in care urmeaza sa facem ciorba. Morcovii se curata si se taie rondele, ardeiul de taie cubulete, se calesc in uleiul incins pentru 2-3 minute. Se adauga apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.08.2012, 23:01
mihaela, iar gatesti noaptea?
buna rau ciorbita ta
la 05.08.2012, 23:06
cum stii tu sa faci ciorbita de aia care-mi place
la 05.08.2012, 23:06
ce culori frumoase.
la 05.08.2012, 23:08
la 05.08.2012, 23:08
minunata!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking