ciorbita de pui

Postat de luminita20_2006 in Ciorbe
18 Mai 2009 | 5677 vizualizari
ciorbita de pui

Ingrediente

  • 700 gr carne de pui(lilieci)
  • 2 morcovi
  • 1/2 de telina
  • 1 adrei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1l bors
  • 1ou+faina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare,  delicat

Mod de preparare

Carnea se spala si se lasa in apa cu sare 30 min.apoi se puna la fiert. INtre timp pregatim legumele , le curatam si le dam prin razatoarea mare, ceapa se taie marunt, iar ardeiul gras cubulete. cand e aproape gata carnea se pune ceapa la fiert apoi adugam restul de legume. Pentru taietei folosim un ou si un pic de faina; facem foaia si o lasam sa se odihneasac 5 min , apoi intindem si taiem in fasii , apoi pai foate fin, lasam sa se usuce. Intr-un alt vas punem sa fiarba borsul cu un pic de cimbu, cand legumele sunt gata turnam borsul si lasam sa dea in clocot adaugam taieteii si apoi cand sunt gata leusteanul tocat marunt. Oprim ciobita si punem patrunjelul.

ps.eu azi am folosit taietei cumparati...lipsa de timp...

Daca ti-a placut reteta noastra "ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorbita usoara de pui cu smantana si iaurt

Postat de violeta30

Ciorbita usoara de pui cu smantana si iaurt

Se fierbe carnea de pui in apa cat s-o acopere, cam in jur de 20 minute. Se scoate apoi si se taie cubulete. Intre timp se pun 4 litri de apa la fiert si cand a ajuns la punctul de fierbere se...

Citeste continuarea

Ciorbita de pui cu legume

Postat de Elena_Daria

Ciorbita de pui cu legume

Pregatim o oala medie cu apa si sare, apoi o punem pe aragaz sa dea in clocot. Intre timp, spalam bine carnea si o taiem cubulete. Pana da intr-un clocot carnea, pregatim legumele: taiem...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking