Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga
Postat de oanapl
Se pun cubulețele de carne în uleiul încins și se sotează câteva minute, până când carnea începe să își schimbe culoarea. Se...
Citeste continuareaAm facut o ciulama picanta cum mancam la bunica mea in copilarie, pe care am servit-o cu pui la ceaun. Mamaliguta va lipsi de data asta...
Ingrediente
Mod de preparareSe taie puiul in bucati si se pune in ceaun cu ulei, foi de dafin, piper, 3-4 catei de usturoi taiati marunt si delikat sau sare. Se acopera si se lasa sa se prajeasca innabusit. Se pune untul intr-o tigaie la topit, se toaca ceapa marunt si se pune peste unt. Ciupercile pentru ciulama se scurg, se clatesc, se maruntesc si se adauga peste ceapa. Adaugam si cateva foi de dafin, piper, delikat(sau sare) si usturoi maruntit. Intre timp am amestecat faina cu putin lapte rece, iar restul de lapte l-am pus la incalzit. Am turnat faina in ciulamaua de ciuperci si am inceput sa o diluez pe parcurs cu lapte cald, amestecand continuu. La final am presarat in ciulama marar tocat marunt. Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de oanapl
Se pun cubulețele de carne în uleiul încins și se sotează câteva minute, până când carnea începe să își schimbe culoarea. Se...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Intr-o oala pui apa cu sare, o dai in clocot si pui la oparit hribii cu doi catei de usturoi si lasi la fiert 5 minute. (Cateii de usturoi se pun pentru a verifica daca sunt comestibile...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|