Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga
Postat de oanapl
Se pun cubulețele de carne în uleiul încins și se sotează câteva minute, până când carnea începe să își schimbe culoarea. Se...
Citeste continuareaSunt momente cand nu stiu ce sa mai fac de mancare sau nu am ce trebuie prin casa. Atunci mai apelez si la conserve. Asa am facut si acum, dand cu ochii de conservele de ciuperci m-am gandit ca pot face sotului o ciulama.
Ingrediente
Mod de preparareScurgem apa din conserva pune ciupercile intr-o sita si le trecem pe sub un jet de apa rece. Ceapa curatata si tocata marunt o calim in uleiul incins. Adaugam ciupercile si lasam la foc mic timp de aprox 10 minute (practic pana scade apa lasata de ciuperci). Adaugam usturoiul maruntit/zdrobit. Intr-un bol amestecam faina cu smantana si laptele. Adaugam smanatana si laptele treptat sa nu se formeze cocoloase. Turnam smantana peste ciuperci si amestecam sa nu se prinda de fundul vasului. Adaugam sare si piper dupa gust si luam de pe foc. Servim cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de oanapl
Se pun cubulețele de carne în uleiul încins și se sotează câteva minute, până când carnea începe să își schimbe culoarea. Se...
Citeste continuareaPostat de oanapl
Intr-o oala pui apa cu sare, o dai in clocot si pui la oparit hribii cu doi catei de usturoi si lasi la fiert 5 minute. (Cateii de usturoi se pun pentru a verifica daca sunt comestibile...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|