Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai multCiulama cu aripioare
Postat de Ina
Din 6-8 aripioare, o ceapa, un morcov, un ardei, sare si cca 2 litri de apa se face o supa . Intr-o cratita...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareSe pune carnea la fiert cu zarzavat si sare. Cand este aproape gata,se strecoara supa,iar zarzavatul il mixam,dupa care il suspendam in supa. Faina o amestecam cu smantana si o "desfacem" putin cate putin cu supa.Punem din nou la fiert,pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat suficient se pun cubuletele de carne,se potriveste gustul de sare si piper. Se serveste cu mamaliguta. Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai multPostat de Ina
Din 6-8 aripioare, o ceapa, un morcov, un ardei, sare si cca 2 litri de apa se face o supa . Intr-o cratita...
Citeste continuareaPostat de theodora
puiul transat se pune la fiert iar dupa ce se spumeaza se adauga cubul de knorr si se lasa sa fiarba.eu am oparit putin si ciupercutele. intr-o craticioara se topeste grasimea cu untul iar apoi...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|