Ingrediente
- 1 piept de pui
- 1 ceapa
- 1 lingura pasta de ardei
- 4 catei de usturoi
- 4 linguri smantana
- 1 lingura faina
- sare
- piper
- cimbru
Mod de preparare
Se spala pieptul de pui, se taie bucatele si se pune la fiert cu apa cat sa-l acopere. Se spumeaza de cate ori este necesar.
Intre timp se taie ceapa marunt si se adauga peste carne. Se adauga si lingura de pasta de ardei. Se lasa pe foc pana fierbe carnea. Se mai adauga apa, daca este nevoie.
Faina se desface in putina apa si se adauga smantana. Se pune peste carne si se amesteca bine. Se adauga si usturoiul pisat si cimbrul. Se lasa sa mai dea cateva clocote, pana se leaga sosul si se potriveste de sare si piper.
Se serveste calda, cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|