Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de simona72 in Pui
18 Mar 2013 | 11274 vizualizari
Ciulama de pui cu ciuperci

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 500 gr ciuperci(eu am avut o caserola de ciuperci in amestec:champinion, brune,pleurotus)
  • un praz nu prea mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • un ardei iute
  • 3-4 linguri vin alb
  • o ceasca de smantina
  • 2 cani apa
  • 2 lingurite pline amidon sau faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel proaspat
  • marar proaspat

Mod de preparare

Carnea o spalam o uscam cu un servet, o taiem cuburi si o calim in ulei. Cind este usor rumenita pe toate partile adaugam prazul, usturoiul si ardeiul iute tocate fin. Lasam pe foc sa se inmoaie si legumele,adaugam vinul alb, mai lasam 2-3 minute si adaugam ciupercile taiate feliute, 2 cani apa si lasam la foc pina sunt fierte toate. Smantina o desfacem in putina apa rece, adaugam amidonul de porumb sau faina, eu l-am folosit pe primul, amestecam bine pina se dizolva acesta si punem peste ciulama.

Lasam pe foc aproximativ 5 minute pina se ingroasa, adaugam sare si piper dupa gust, iar la final patrunjel si marar proaspat tocat marunt. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga

Postat de oanapl

Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga

Se pun cubulețele de carne în uleiul încins și se sotează câteva minute, până când carnea începe să își schimbe culoarea. Se...

Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de merisor67

Ciulama de pui cu ciuperci

Condimentăm carnea cu sare și piper și o rumenim pe toate părțile, în tigaia wok, cu puțin ulei de măsline. Transferăm apoi carnea în alt vas, iar în locul ei,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.03.2013, 15:18
place
la 18.03.2013, 15:19
Mai,mai ce fata harnica avem!
la 18.03.2013, 15:21
Vai, si eu tot ciulama am facut! Parca am fi vorbite.
la 18.03.2013, 15:21
delicios
la 18.03.2013, 15:27
tabita, asa e p-aci pe la noi, telepatii, chestii...
sunteti suflete pereche
))

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking