Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate)

Postat de Alina26 in Aperitive / Garnituri
20 Iun 2013 | 3411 vizualizari
Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate)

Ingrediente

  • 500g ciuperci champignons
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • 5 fire de patrunjel
  • 4 lg ulei de masline

Mod de preparare

Punem o tigaie la incins cu ulei de maspine si catel de usturoi curatat.

Cupatam ciupercile,le spalam si le taiem rondele.Le punem in tigaie la foc mic,cu putina sare,si lasam pana scade toata zeama de la ciuperci.

Spalam patrunjelul,il tocam marunt si punem peste ciuperci.Mai lasam 5 minute.Stingem focul.

Serviti ca garnitura la o fripura sau asa simpla.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco

Postat de merisor67

Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco

Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in coaja, punand apa doar cat sa-i acopere. Ii lasam la fiert doar pana se patrund putin la testul cu furculita. Dupa ce au fiert, scurgem apa, ii...

Citeste continuarea

Aperitive rulouri cu ciuperci si ardei

Postat de oanapl

Aperitive rulouri cu ciuperci si ardei

Ciupercile curățate și spălate, le tai felii și le pui la fiert în apă cu puțină sare, pentru 5 minute. Le scurgi bine de apă și le mărunțești cu ajutorul blenderului....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.06.2013, 15:36
Bune
De ce le-ai zis "trifolate" ?
la 20.06.2013, 15:41
imi plac chiar ce inseamna trifolate?
la 20.06.2013, 15:49
am vrut si eu sa intreb ce inseamna trifolate dar am zis ca poate or sti toti numai eu nu si mai bine tac )...acum poate aflu
la 20.06.2013, 16:06
oooo fetelor ce rusine pe mine....nu stiam cum sa le zic... Are patrujel...aici se fac multe retete de acest gen...si Dovlecei sau vinete trifolate....Poate era mai bine daca ziceam sa sunt cu (patrunjel)am sa corectez...
Chiar am tradus cuvantul...dar mi-a dat tot trifolat....si am lasat asa...Gata acum am gasit si am sa schimb "Ciuperci sotate"....asa e mai bine???
la 20.06.2013, 16:09
Nu-ti face probleme,ca nu-i un capat de tzara,doar eram curioase

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking