Ciuperci cu pui si cus-cus

Postat de pusikmea in Mancaruri cu carne
27 Mai 2010 | 6732 vizualizari
Ciuperci cu pui si cus-cus

in principiu am vrut sa fac doar cus cus si pui la cuptor, insa am dat de ciuperci in frigider si nu am rezistat sa nu le strecor si pe ele :d, a iesit o nebunie

Ingrediente

  • cateva ciuperci
  • un fir de usturoi verde
  • 2 pulpe
  • o punga de cus cus
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • apa fierbinte
  • cascaval ras

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune la fiert.

Intre timp tocam usturoiul marunt, spalam ciupercile, le taiem feliute.

Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei, inabusim putin usturoiul, apoi punem si ciupercile si le lasam si pe ele sa se inabuseasca.

Dupa ce a fiert carnea o scoatem, supa nu o aruncam si stiti ce facem, nu?! o Supita "de pui fugit" pt bebelusi

Intr-un vas de yena punem putin ulei, cus-cus apoi amestecul de ciuperci cu usturoi, iar deasupra carnita ( eu as fi facut si fara, dar ma dadea sotul afara din casa :D =)) ), condimentam cu sare, piper si boia dupa gust, apoi punem apa fiarta cat sa acopere cus cus-ul, iar peste puem casaval ras si dam la cuptor pt circa 20 de min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu pui si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana banateana cu galuste si carne de porc

Postat de sufletista

Tocana banateana cu galuste si carne de porc

In untura topita adaugam bucatile de carne, acoperim cu un capac si lasam pana ce se albeste carnea; dupa ce s-a prajit putin carnea, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele....

Citeste continuarea

Briose din carne tocata

Postat de TAB1TA

Briose din carne tocata

Ceapa se toaca marunt. Morcovul se da pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie la incins. Se adauga ceapa, morcovul, usturoiul si oregano/cimbru si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2010, 15:14
ce bine arata
la 27.05.2010, 15:19
ce bine mai arata
la 27.05.2010, 15:19
Cus-cus!!!
la 27.05.2010, 15:20
din nebunia asta vreau si eu dar te rog sa ii opresti si la nadina si la mariana ca e cu ciuperci
la 27.05.2010, 15:22
Bun cus cus.

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking