Ciuperci in sos bechamel si tagliatelle cu sepia

Postat de mamaieelena in Aperitive / Garnituri
22 Aug 2013 | 4008 vizualizari
Ciuperci in sos bechamel si tagliatelle cu sepia

Pregatind pestele a trebuit sa fac si garnituri si au rezultat aceste.

Ingrediente

  • 300 g ciuperci maro proaspete
  • 2 linguri cu varf faina
  • 70g unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 ml lapte
  • 200ml apa
  • sare ,piper
  • 70 g cascaval mozzarella
  • 1/2 lingurita tabasco
  • 250g tagliatelle cu sepia
  • 20g unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri cu seminte de dovleac pisate

Mod de preparare

Ciupercile taiate se pun la calit in putin ulei deoarece acestea lasa zeama lor si se lasa acoperit la foc mic.Separat in alta craticioara se pune untul si uleiul la incins, se adauga faina, se se amesteca bine apoi se stinge cu apa si catre sfarsit se pune si laptele.

Se amesteca bine cu un tel ca sa nu faca cocoloase se pune sare,piper si tabasco apoi se pune peste ciuperci amestecand bine sa nu faca cocoloase dupa aceea se pune si cascavalul lasand sa se topeasca.

Optional se poate pune si vin.In alta oala am pus la fiert pastele si cand au fost gata le-am scurs de apa si le-am un jet de apa rece,peste ele am pus untul si uleiul apoi si samanta de dovleac maruntit,sare si piper

.Pot fi folosite ca si garnituri atat la peste cat si la o friptura la cuptor bine rumenita.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in sos bechamel si tagliatelle cu sepia" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Lalele umplute cu crema de branza

Postat de rocsi_1612

Lalele umplute cu crema de branza

Ouale le punem intr-o cratita cu apa si le fierbem 8 minute din momentul in care apa clocoteste. Cand sunt fierte le trecem pe sub jetul de apa si le curatam de coaja. Intr-o cratita punem la...

Citeste continuarea

Bulete de branza

Postat de RuxyRux

Bulete de branza

Branza se amesteca cu ouale, pesmetul, parmezanul razuit, mustarul, turmericul si bicarbonatul. Intr-o farfurie se pune pesmetul si faina. Se formeaza buletele si se tavalesc prin faina si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.08.2013, 16:31
la 22.08.2013, 17:08
Cred ca au iesit foarte bune!
la 22.08.2013, 17:45
la 22.08.2013, 17:52
la 22.08.2013, 19:00
Foarte interesant! N-am vazut niciodata astfel de paste!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking