Ciuperci pane

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
16 Apr 2010 | 3719 vizualizari
Ciuperci pane

foarte bune

Ingrediente

  • ciuperci champinion
  • oua
  • faina alba
  • ulei
  • sare ,piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se scot piciorusele (le puteti cali si faceti altceva cu ele)se spala si se sareaza bine apoi se dau prin faina alba si prin ou

Se prajesc in ulei bine incins

Simplu usor ,gustos si rapid(cui i plac ciupercile)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pleurotus pane

Postat de Ela68

Pleurotus pane

1. Ciupercile se spala si se pun la fiert in apa cu sare 5 minute. Se lasa la racit si la scurs intr-o sita, apoi se mai storc cu mana astfel incat continutul de apa sa fie cat mai mic. In cazul...

Citeste continuarea

Aperitiv ciupercute crocante

Postat de mihaelar63

Aperitiv ciupercute crocante

Ciupercile se scurg de saramura si se limpezesc cu apa rece. Se pun ciupercutele intr-un bol si se sareaza. Condimentati cu piper si nucsoara. Adaugati rozmarinul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2010, 18:53
interesant! asta chiar nu m-as fi gandit ! 5 furcu! arata apetisant!
la 16.04.2010, 18:55
uitasem sa zic ca am sa testez dar oare dacapun in ciuperca si putin cascaval si api le fac pane dar crocante prin pesmet? sper sa nu curga cascavalul dar oricum mi-ai dat o idee super!
la 16.04.2010, 19:05
multumesc mult roberta
la 16.04.2010, 19:08
depinde sau putea sa nu curga la dai bine prin faina cu ou ametecata probabil sa fie mai gros putin si cascavalul il ameteci cu putin ou batut sa se lege mai binee o ideie buna
la 16.04.2010, 19:08
chiar e super ideea, cred k merg cu cacaval ras, o sa le fac si eu,

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking