Ingrediente
- 15 ciuperci potrivit de mari
- 2 cepe mici
- 1 ardei rosu
- 1 rosie mica
- 1 legatura mica patrunjel verde
- 100 ml ulei
- 500 gr carne tocata amestec vita-porc
- sare
- piper macinat
- nucsoara macinata
- parmezan razuit
- 150 gr cascaval Ementaler feliat
- rosii cherry
- mozzarella
Mod de preparare
- Ciupercile se spala si se lasa sa se scurga, se curata de pelite doar daca acestea nu sunt perfect curate si albe.
- Coditele se desprind si se toaca marunt.
- Ceapa si ardeiul se curata, se toaca si se calesc usor in ulei impreuna cu coditele de ciuperci maruntite.
- Sarati , piparati si adugati patrunjelul verde tocat, carnea tocata si rosia maruntita [sa dea un gust usor acrisor].
- Trageti tigaia de pe foc si amestecati bine.
- Palariutele de ciuperci se pudreaza cu sare si putina nucsoara. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Umpleti ciupercie cu amestecul de carne. Dati la cuptor 30 minute.
- Spre sfarsitul coacerii asezati pe fiecare ciuperca cate o feliuta de cascaval si mai dati 5 minute la cuptor.
- Serviti ciupercile presarate cu parmezan insotite de rosii si bilute de mozzarella .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|