Ingrediente
- 8 ciuperci cu palaria mai mare
- 80 g ceafa afumata, feliute foarte subtirele
- cca 100 g cascaval
- 2 oua mici
- 2 cepe de apa, mici
- sare
- piper
- marar tocat
Mod de preparare
Mai intai am curatat ciupercile , apoi am taiat coditele in cubulete mici. Am curatat ceapa si am taiat-o marunt, apoi impreuna cu coditele de ciuperci le-am pus la calit cca 5 min, le-am scos cu un spumar si le-am adaugat peste oul batut bine, amestecat cu cca 60 g cascaval razuit, am omogenizat totul, am potrivit de sare si piper si am adaugat marar tocat. Am asezat palariile intr-un vas de yena, apoi am format ca un cuibulet din feli de ceafa afumata, in mijloc am pus compozitia pregatita, deasupra am asezat o feliuta de cascaval, am picurat cativa stropi de ulei si o cescuta de apa, pe langa ciuperci. Am dat vasul la cuptorul preicalzit, la foc mediu pentru cca 25-30 min. Dupa ce s-au rumenit bine, le-am scos pe o farfurie am presarat cascaval ras si le-am mancat, ca doar v-am spus ca nu mai aveam cuie sa-mi pun pofta-n cui.....
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|