Ingrediente
- cam 200 grame carne pui
- vreo 11-12 ciuperci champignon proaspete
- un pic de cascaval (pe care l-am uitat la pozat)
- busuioc verde
- un pic de ulei
- chili, sare , piper (am folosit “chili con carne”)
- 4-5 cartofi mai mari
- 2-3 bucatele de broccoli
- un pic de lapte
- unt
- smantana
- patrunjel verde
Mod de preparare
Pasul 1: Carnea am taiat-o marunt si am amestecat-o bine cu ulei, chili, sare, piper si busuioc verde taiat marunt. Ciupercile le-am spalat si le-am scos coditele (o parte din codite se pot taia marunt si adauga la compozitie, iar restul se pot pune printre ciuperci in tava). Am umplut generos fiecare ciupercuta cu amestecul picant de carne si le-am asezat intr-o tava. Eu le-am cam inghesuit, dar au scazut destul de mult la copt.
Pasul 2: Cartofii i-am taiat si i-am pus la fiert in apa cu sare. Cand cartofii erau aproape fierti, am adaugat si broccoli si i-am mai lasat cam 10 minute. Apoi am scos buchetelele de broccoli si le-am lasat la racit, iar apa de la cartofi am aruncat-o. Peste cartofii ramasi in oala am pus un pic de unt, lapte, smantana si i-am pisat, insa nu foarte fin. In aceasta compozitie am adaugat broccoli taiat marunt si am amestecat iat.
Pasul 3: Pe o farfurie am asezat pe margine piure, iar in mijoloc am pus ciupercute. Am decorat cu patrunjel verde. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute picante si piure cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|