Ciupercute umplute cu soia

Postat de Constelatialeu in Mancaruri de post
24 Mar 2013 | 6908 vizualizari
Ciupercute umplute cu soia

Chiar daca sunt carnivora,din cand in cand mai incerc si alte chestii,precum soia.Am mancat in sarmalute de post si mi-a placut.Azi am incercat cu ciupercute si trebuie sa recunosc ca au fost delicioase.

Ingrediente

  • 10 ciuperci,cca 350 g
  • 30 g soia granule Inedit
  • cca 80 ml apa fiarta
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 fire marar
  • 30 ml ulei pentru calit
  • 1 lingurita sos iutel
  • 1/2 lingurita knorr legume
  • 1 lingurita rama clasic
  • 40 ml ulei de pus in vasul in care punem ciupercile
  • cca 10-15 g sare

Mod de preparare

Curatam ciupercile, coditele le taiem in cubulete foarte mici, apoi ceapa verde. Incingem tigaia si adaugam 30 ml ulei. Soia o hidratam cu apa fiarta, o lasam cca 20 minute. In uleiul incins punem coditele de ciuperci, ceapa verde si soia, pe care am scurs-o de surplusul de apa. Calim cca 5 minute, dupa care aceasta compozitie o punem intr-un castron si amestecam cu 1/2 lingurita de knorr, lingurita de sos iutel, lingurita de margarina si mararul tocat. Dupa ce omogenizam compozitia umplem ciupercile, adaugam uleiul si 100 ml apa si dam vasul la cuptorul preincalzit, aproximativ 30-35 minute, la foc mediu.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu soia" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu ceapa

Postat de timea

Placinta cu ceapa

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta  si lasam la dospit 10 minute.  Punem intr-un vas faina si sarea, iar in mijloc facem o...

Citeste continuarea

Pate din alune/nuci caju si ciuperci

Postat de panacris

Pate din alune/nuci caju si ciuperci

Nucile sau alunele de caju, se prăjesc într-o tigaie la foc mare cca. 5 minute până se rumenesc. Se scot din tigaie și se lasă deoparte, apoi se adaugă uleiul de cocos,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.03.2013, 14:51
si ciupercile si soia trec foarte bine proba carnii cel putin pt mine
la 24.03.2013, 14:52
la 24.03.2013, 14:58
la 24.03.2013, 15:21
la 24.03.2013, 15:35

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking