Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapte

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
16 Apr 2013 | 5418 vizualizari
Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapte

A iesit minunat...asa a fost laudat :)

Ingrediente

  • Aluatul de clatite:
  • 100 ml lapte
  • 100 ml Ayran( iaurt turcesc de baut)
  • 100 gr faina
  • un ou
  • un praf de sare
  • Crema de branza cu Miez de lapte:
  • 2 bucati miez de lapte
  • branza de vaci( in jur de 7 linguri)
  • 4 linguri smantana
  • codite de ceapa tocate( cam 3 fire)
  • 1 legatura de marar( sau dupa gust patrunjel)
  • 90 gr somon afumat( facut bucatele sau felii cum va place)
  • miez de lapte taiat feliute pentru decor

Mod de preparare

Portiile vor iesi in functie de cate straturi de clatite suprapuneti.

Se pregatesc clatitele in mod obisnuit. Facem un aluat din ingrediente si le coacem in tigaie pe ambele parti. Din cantitatile din lista vor iesi 3 bucati.

Le taiem in triunghiuri cand se racesc.

Crema de branza: Amestecam toate ingredientele impreuna cu miez de lapte faramitat cu o furculita. Adaugam si verdeturile. Potrivim gustul de sare.

Ungem bucatile de clatite cu crema de branza apoi punem un strat de somon...alternam randul de clatite cu cel de branza si somon in functie de cat dorim sa iasa de inalt sau cum ne place.

Servim cu placere...este mega delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite aperitiv cu somon afumat si Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Retete similare

Aperitiv saratele cu chimen si parmezan

Postat de AlexTeacher

Aperitiv saratele cu chimen si parmezan

Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele; Rasuceste-le si asaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie...

Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu verdeturi de primavara

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv omleta cu verdeturi de primavara

Mai intai oparim spanacul in apa clocotita, in care adaugam si putina sare, dar si putin bicarbonat de sodiu, pentru a se pastra culoarea verde a frunzelor. Nu punem decat un varf de cutit cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2013, 09:43
Vai nu pot minţi, am înghiţit în sec
Super!
la 16.04.2013, 09:51
Si eu la fel ca Padre Super combinatie!
la 16.04.2013, 09:51
Inghit si eu in sec la asa bunatati Ruxy draga
la 16.04.2013, 09:53
ce bunatate ai facu !!!!
la 16.04.2013, 09:54
Ce bunatate!

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking