Clatite cu branza, brocoli si bacon

Postat de xana in Aperitive / Garnituri
30 Mai 2014 | 8163 vizualizari
Clatite cu branza, brocoli si bacon

Foarte simplu de facut si super bune!

Ingrediente

  • Pentru clatite:
  • 1 ou
  • 150 ml lapte
  • 25 ml ulei
  • 90 gr faina
  • 1 varf de lingurita praf de copt
  • sare
  • putin ulei pentru prajit
  • Pentru umplutura:
  • cca 100 gr branza rasa(eu am avut un amestec de mozarella si edam)
  • 1 bucatica de brocoli(mai mult sau mai putin, dupa gust)
  • 1/2 ceapa mica tocata
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 5 felii subtiri bacon taiate in fasii mici
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Pentru clatite, amestecam bine oul cu laptele si uleiul. Adaugam faina, sare si praful de copt si omogenizam.

Intr-o tigaie, punem ingredientele umpluturii inafara de branza si lasam la calit pana bacon-ul se rumeneste usor, apoi luam de pe foc.

Intr-o alta tigaie, punem putin ulei si turnam din compozitia de clatite, cu ajutorul unui polonic. Miscam de toarta tigaii pentru a intinde bine compozitia pe toata suprafata acesteia. Dupa ce s-a rumenit putin pe o parte, o intoarcem si imediat presuram branza si amestec de brocoli cu bacon. O lasam pe foc pana ce branza s-a topit, apoi o impaturim in doua si o scoatem din tigaie. Repetam la fel si cu restul.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza, brocoli si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chifteluţe cu susan

Postat de Dya

Chifteluţe cu susan

Intr-un bol mai mărişor adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt, usturoiul pisat şi susanul. Presărăm sarea şi piperul după gust şi amestecăm...

Citeste continuarea

Cartofi taranesti

Postat de Irina

Cartofi taranesti

Am fiert cartofii la fiert in coaja. Dupa ce s-au racit i-am curatat si i-am taiat felii potrivite.  Ceapa si usturoiul le-am taiat pestisor, dupa care le-am pus in ulei incins. Poate pare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.05.2014, 22:21
super apetisante!
la 30.05.2014, 22:25
buna idee!
la 30.05.2014, 22:53
la 30.05.2014, 22:56
wow..ce bunatate!!!1imi ploua in gura!!!
la 30.05.2014, 23:24

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking