Clătite cu legume şi ciuperci la cuptor

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
27 Mar 2013 | 11138 vizualizari
Clătite cu legume şi ciuperci la cuptor

Clătitele cred că plac oricui,indiferent ca sunt cu umplutură dulce ori sărată.De data aceasta am ales o umplutură de legume şi ciuperci şi pot să spun că mi-a plăcut foarte mult.Pentru clătite am folosit reţeta de bază,fără zahăr bineînţeles.

Ingrediente

  • Pentru clătite:
  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • Sare
  • Făina cât să obţinem consitenţa unei smântâni nu prea groasă
  • Pentru umplutură:
  • 200 g amestec mexican de legume
  • 150 g ciuperci champignon
  • 100 g muşchi file
  • 2 linguri smântâna
  • 2 fire ceapa verde
  • Marar verde
  • Ulei
  • Sare,piper
  • Pentru topping:
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri smântâna

Mod de preparare

Am pregatit mai întâi clatitele foarte subţiri.

Pentru umplutura,am calit ceapa cu putin ulei,apoi am adaugat ciupecile.Când ciupercile s-au înmuiat am pus legumele si muschiul file.

Am condimentat si am mai lasat puţin  pe foc.

La final am adaugat mararul tocat si smântâna.

Am umplut clatitele si le-am pus într-un vas ceramic.

Am batut ouale,am pus  smântâna si cascavalul ras si am turnat deasupra clatitelor.

Am pus vasul la cuptor pâna s-au rumenit deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite cu legume şi ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vinete umplute la cuptor

Postat de reisnaor_2006

Vinete umplute la cuptor

      Se aleg vinete potrivit de mari. Dupa ce s-a taiat capatul dinspre coada am taiat vinetele in jumatate, pe lung si le-am scobit mijlocul. Am lasat cam 1 cm de miez...

Citeste continuarea

Budinca aperitiv cu legume mexicane, sunca presata si rosii deshidratate

Postat de merisor67

Budinca aperitiv cu legume mexicane, sunca presata si rosii deshidratate

Mai intai fierbem legumele mexicane, pentru 10 minute, direct congelate, in apa clocotita cu putina sare. Apoi le scurgem bine si le lasam sa se raceasca usor. Taiem sunca presata in cuburi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2013, 20:40
wow
la 27.03.2013, 20:40
Foarte bune! Am avut şi noi, dar varianta de post. Super!
la 27.03.2013, 20:49
Arata senzational...nu ma indoiesc de gustul delicios!
la 27.03.2013, 20:51
superb arata
la 27.03.2013, 20:56
bune bune

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking