Clatite cu surpriza

Postat de amalia01 in Pui
23 Ian 2013 | 3172 vizualizari
Clatite cu surpriza

Oare ce-o fi inauntru?

Ingrediente

PENTRU ALUAT: 

  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 250 ml apa minerala
  • 400 g faina
  • Sare

PENTRU UMPLUTURA:

  • 1 ceapa potrivita
  • 250 g carne tocata de pui
  • Un borcan de ciuperci
  • 3 morcovi fierti
  • 200 g cascaval ras
  • Sare - Piper
  • Boia
  • 100 ml apa

PENTRU COPT SI DÉCOR:

  • 50 ml ulei
  • 200 g cascaval ras
  • smantana
  • patrunjel verde Frunze

Mod de preparare

PENTRU ALUAT:

Oul se bate cu telul, impreuna cu sarea;

Se adauga laptele si apoi, alternativ faina si apa minerala, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase, pana obtinem un aluat de clatite de consistenta unei smantani mai subtire;

Se coc foi de clatie mai mari,in tigaia unsa cu putin ulei si se pastreaza calde;

PENTRU UMPLUTURA:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt;

Ciupercile si morcovii se scurg si se taie cubulete;

Se adauga carnea tocata si apa si se pun la fiert inabusit in tigaia wok;

Dupa 10 minute se adauga condimentele, dupa gust;

Cand carnea este facuta iei de pe foc si adaugi cascavalul ras;

MONTARE:

Pui cate 2 linguri de compozitie pe fiecare clatita si o strangi ca pe un saculet, legand cu o frunza de patrunjel;

Aranjezi saculetii intr-un vas termorezistent pe fundul caruia ai pus un strat de cascaval;

Cand termimi de montat clatitele, presari restul de cascaval si dai la cuptor( preincalzit) pentru 15 minute;

SERVIRE:

Le servesti imediat, cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu surpriza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Papricas de pui cu praz

Postat de gurita_ta2005

Papricas de pui cu praz

Ceapa se toaca marunt si se pune in vasul de la multicooker, stropim cu ulei de masline,setam functia Fry pentru 2-3 minute. Adaugam pulpele de pui crestate si morcovul taiat rondele, acoperim...

Citeste continuarea

Ciulama cu pipote şi inimi

Postat de ancutsa

Ciulama cu pipote şi inimi

Mai întâi se pregăteşte supa pentru ciulama. Pentru aceasta, se spală pipotele şi inimile şi se pun la fiert într-o oală pentru supă de 4 litri, cu apă şi puţină sare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2013, 21:58
bune
la 23.01.2013, 22:14
Imi plac
la 23.01.2013, 22:15
ce bune
la 23.01.2013, 22:23
la 23.01.2013, 22:28
frumoasa surpriza culinara!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking