Ingrediente
- 3 oua
- 1 lingura iaurt
- 700 ml lapte
- 100 ml apa minerala
- Sare
- 1 lingura ulei
- Faina cât sa obtinem o compozitie de consistenta unei smântâni
Pentru umplutura:
- 4oo g galbiori
- 200 g sunca
- 1 ceapa
- 100 g cascaval
- Sare,piper
- Marar si patrunjel verde
- Ulei
- Mai avem nevoie de ulei pentru prajit clatitele si smântâna pentru servit.
Mod de preparare
Am pregatit compozitia de clatite din ingredientele de mai sus.
Galbiorii i-am curatat si i-am taiat marunt.
Am taiat si sunca si am razuit cascavalul.
Ceapa taiata marunt am calit-o cu putin ulei,apoi am pus galbiorii.
Ciupercile lasa apa asa ca le-am lasat pâna ce a scazut toata apa si s-au mai prajit putin în ulei.
Am condimentat.
Am adaugat sunca taiata ,cascavalul razuit si la final verdeata.
Am copt clatite mai mititele,asa cum am spus.
Am pus umplutura si le-am înfasurat precum o sarma.
Le-am dat apoi din nou prin compozitie de clatite si le-am prajit iarasi în alta tigaie pregatita pentru acest lucru.
Se servesc calde cu smântâna.
Poftă bună !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite „răscoapte”,umplute cu şuncă şi gălbiori" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|