Clatite umplute cu ciuperci si garnitura

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
8 Apr 2010 | 7054 vizualizari
Clatite umplute cu ciuperci si garnitura

super super bune

Ingrediente

  • clatite 20 bucati
  • ciuperci champinion 700g
  • 2 cepe proapete
  • ardei rosu gras 1/2
  • morcov 2 bucati
  • sare,piper
  • faina alba
  • 3-4 oua
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

SE fac calatite normale dar fara zahar.

Se toaca ceapa si se caleste cu ardeiul rosu apoi se pune morcuvul ras si apoi ciupercile tocate ,sare,piper si apa putin si se la sa sa firba bine pana scade apa

Se umplu clatiteke cu cate 2 linguri fin compozitie (sa nu fie subtire) apoi se imacheteaza si tot asa pana vi se termina compozitia

Clatitele gata umplute se dau prin ou cu faina ametecat si se prajesc in ulei bine incins

Se servesc calde,sant bune si reci.......................cu o garnituta de orez sau un mujdei de usturoi...............super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu ciuperci si garnitura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Kombe - placinta cu telemea si ceapa verde

Postat de Elena_Daria

Kombe - placinta cu telemea si ceapa verde

Intr-un castron punem laptele si apa caldute, drojdia sfaramitata si amestecam cu o lingura pana se dizolva drojdia. Lasam sa se odihneasca 20 de minute. Dupa ce au trecut cele 20 de minute,...

Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu porumb, rosii, avocado si crema de branza

Postat de panacris

Aperitiv clatite cu porumb, rosii, avocado si crema de branza

Ouăle se bat energic cu un praf de sare, adăugându-se concomitent, făina, laptele și apa minerală până ce se obține un aluat fluid, de consistența smântânei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2010, 07:41
la 08.04.2010, 07:41
la 08.04.2010, 10:18
ce bine arata,mai ai simo?ca vin cu copii?
la 08.04.2010, 10:56
arata bine
la 08.04.2010, 11:32

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking