Clatite umplute cu piept de pui si conopida

Postat de Anett in Pui
11 Oct 2015 | 3794 vizualizari
Clatite umplute cu piept de pui si conopida

Se pare ca imi place conopida...

Ingrediente

Pentru clatite:

  • 180 g faina
  • 200 ml lapte
  • 150 ml apa carbogazoasa
  • 2 ou
  • 1 lingura ulei

Pentru umplutura:

  • 400 g piept de pui
  • 200 g conopida
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • 5 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • sare piper
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 200g branza razuita

Mod de preparare

Prima data punem la fiert conopida curatata si taiata un bucatele in apa sarata.

Amestecam ingredientele pentru clatite. Ungem tigaia incinsa cu putin ulei si turnam din aluat, rumenim clatitele pe ambele parti si lasam sa se raceasca.

Pregatim sosul bechamel: topim untul si calim faina in acesta. Apoi adaugam treptat laptele. Adaugam si sare, piper dupa gust si fierbem amestecand pana se ingroasa ca o pudinca. Lasam sa raceasca putin, apoi adaugam un ou si smantana si amestecam pana se omogenizeaza.

Calim intr-o tigaie ceapa tocata, apoi adaugam bucatele mici de piept de pui. Asezonam cu putin sare si piper si prajim in continuare. 

Ungem fiecare clatite cu un strat subtire de sos, presarim cu cascaval ras, adaugam bucatele de pui si conopida maruntita.

Rulam clatitele si le punem intr-un vas termorezistent. Peste ele punem sosul ramas si cascaval ras. Punem in cuptorul preincalzit si lasam pana sosul se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu piept de pui si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Copanele si piept de pui in sos bechamel picant

Postat de merisor67

Copanele si piept de pui in sos bechamel picant

Porționăm pieptul de pui în bucăți mai mici și le amestecăm cu copănelele de pui, apoi presărăm sare, piper și boia de ardei peste ele. Le pudrăm bine cu condimentele, pe toate...

Citeste continuarea

Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor

Pieptul de pui se unge cu ulei de masline,se condimenteaza,se acopera si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider. Se scot bucatiile de pui,se taie in doua,se cresteaza pe toata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2015, 19:26
Interesanta combinatia
la 11.10.2015, 20:05
la 11.10.2015, 22:06
Delicios
la 12.10.2015, 11:55
la 12.10.2015, 15:29

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking