Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)

Postat de Valclaudia in Porc
7 Iun 2014 | 3949 vizualizari
Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)

Ingrediente

  • 700-800 gr. coaste de porc afumate
  • 1 fir de praz
  • 300 ml bere
  • 3 linguri de ulei
  • piper macinat
  • bobite de mustar
  • 100 gr. hrisca

Mod de preparare

Coastele afumate se spala sub jet de apa apoi se mai lasa in apa rece 10-15 minute (la desarat).

Prazul se curata, se spala si se taie rondele.

Asezam coastele intr-o tava de yena,pe pat de praz, presaram bobite de mustar si piper macinat, adaugam berea.

Acoperim tava cu staniol si dam tava la cuptor pentru 30 minute la temperatura de 175 grade.

Scoatem tava din cuptor, intoarcem coastele pe cealalta parte sa se gateasca uniform, mai dam tava (tot acoperita cu staniol) la cuptor pentru alte 30minute.

Scoatem iar tava, indepartam staniolul, presaram hrisca in spatiile ramase libere si dam din nou tava la cuptor pentru 15-20 minute, pana se umfla hrisca si se rumenesc coastele.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste la cuptor (in bere cu hrisca)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Spata de porc in sos

Postat de rocsi_1612

Spata de porc in sos

Spalam carnea, o stergem cu niste servetele, o taiem felii potrivit de groase. Curatam ceapa, morcovul si le taiem pe jumatate. Intr-o cratita punem carnea, ceapa, morcovul, cateva boabe de...

Citeste continuarea

Sarmale in foi de varza murata cu afumatura

Postat de lucy2002

Sarmale in foi de varza murata cu afumatura

Varza murata se desface si se tine in apa rece. Daca varza este foarte sarata si acra, ii schimbam apa de mai multe ori. Cu ajutorul cutitului taiem nervurile si cotoarele lasaind parte fina a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2014, 15:55
Ce fragede trebuie sa fie cu bere!
la 07.06.2014, 16:00
la 07.06.2014, 16:56
Cu sau fara hrisca si bere,tot coaste sunt....
la 07.06.2014, 16:58
Super!
la 07.06.2014, 17:13

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking