Cod pane cu mujdei de usturoi

Postat de epurasha2bb in Peste
27 Mai 2010 | 11808 vizualizari
Cod pane cu mujdei de usturoi

ieri am avut o mare pofta de usturoi si am facut cam totul cu usturoi

Ingrediente

  • 1 punga de file de cod
  • 3 graunti mari de usturoi
  • 1/2 lamaie
  • piper negru
  • sare mare
  • 1 ligura de unt
  • putin cimbru uscat
  • 1 ou
  • 4 linguri mari de faina
  • Patrunjel verde

Mod de preparare

Am dezghetat fileul de cod fiindca am avut dar congelat era inchis la pescarie si cum aveam pofta de peste am zis sa prepar ceva bun chiar daca e congelat desi asta e o optiune rara.Ca sa ii dau totusi un gust bun am tinut fileul in zeama de lamaie cu sare mare si cimbru uscat si cateva picaturi de ulei de masline.

Am pregatit mujdeiul zdrobind in piua usturoiul impreuna cu sare mare si piper negru si adaugand apoi zeama de lamaie si ulei.Frecam mereu si la sfarsit adaugam putina apa.

Facem un amestec de ou batut cu faina adaugata putin cate putin si in care am adaugat si putin unt topit si racit (1 lingura).

Dam fileul de peste prin acest amestec si apoi prajim in ulei incins sau puteti coace la cuptor pe hartie de copt dar atunci trebuie sa dati si prin pesmet bucatile de peste.

Dupa ce luati pestele din tigaie asezati intai pe un prosop de hartie absorbant ca sa indepartam surplusul de ulei si apoi asezati pe farfurie iar deasupra turnati mujdeiul de usturoi.Presarati putin patrunjel verde si gata masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod pane cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pateu de butterfish afumat

Postat de RuxyRux

Pateu de butterfish afumat

Ouale se fierb 5 sau 6 minute pana devin tari. Se alege pestele, se pune in blender, impreuna cu untul, uleiul de masline, galbenusurile, mustarul, turmericul si piperul. Se mixeaza pana...

Citeste continuarea

Limba de mare ca-n reteta daneza

Postat de Constelatialeu

Limba de mare ca-n reteta daneza

Mai intai am spalat fileul de peste, l-am asezat pe servetele sa se absoarba apa. 5 fileuri le-am facut pane, am amestecat oul cu mustarul, sare, piper si faina, am dat prin faina fileul de peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2010, 08:56
vai ce bine arata..... imi place la nebunie pestele pane.... ...5 furculite....
la 27.05.2010, 08:56
epurash, dragalash, bine mai gatesti. vrei sa te muti la mine?
la 27.05.2010, 08:59
multumesc , ce dragute sunteti!
la 27.05.2010, 09:00
eviti raspunsul. nu-ti place de mine )))
la 27.05.2010, 09:10
ei, na, stii vorba aia: Mananci calule ovaz?pai cum sa nu !

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking