4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareSe spală conopida sub jet puternic de apă. Se pune în apă rece cu un praf de sare și se fierbe pentru 5 minute. Se strecoară apa, se clătește cu apă rece conopida și se lasă la scurs într-o strecurătoare. Se curăță legumele, se spală și se toacă mărunt. Ceapa, telina se taie cubulețe, morcovul se taie rondele și ardeiul se taie fideluță. Încingem uleiul într-un wok și călim ceapa. Adăugăm pe rând morcovul, țelina și ardeiul gras, amestecând bine după fiecare legumă adăugată. Adăugăm usturoiul pisat, vinul, roșiile împreună cu sucul lor, apa și busuiocul. Condimentăm cu sare și piper. Răsturnăm legumele cu sos într-o tavă. Punem bucățile de conopidă în sosul cu legume și dăm la cuptor pentru o oră. Servim conopida cu sosul de legume. Poftă bună! Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de katty
In uleiul incins punem la prajit pulpele curatate, spalate si scurse bine. Cand pulpele s-au rumenit pe ambele fete, le scoatem intr-o farfurie. In uleiul incins punem ceapa tocata fin,...
Citeste continuareaPostat de Anett
In primul rand pregatim legumele, curatam si taiem in bucatele mai mici. Conopida introducem in apa clocotita sarata si lasam la fiert 6 minute. Scoatem si lasam sa raceasca. Ungem...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|