Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de post
13 Aug 2013 | 15030 vizualizari
Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]

Mi-am amintit ca fratele meu imi spunea ca in Olanda a servit conopida cu sos de mustar , asa mi-a venit ideea . Conopida are un continut caloric scazut . Am eliminat prajitul in mult ulei prin coacerea la cuptor .

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 4 linguri mustar clasic
  • 4 linguri ulei masline
  • chimen macinat
  • piper alb
  • sare
  • pesmet

Mod de preparare

 Conopida se desface in buchetele, se opareste in apa sarata pana se inmoaie usor .

Scurgeti conopida de apa si condimentati cu piper alb si chimen macinat .

Amestecati mustarul cu doua linguri de ulei si doua linguri de apa .

Treceti buchetelele de conopida prin acest sos si apoi prin pesmet .

Conopida astfel pregatita o puneti la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt.

Stropiti fiecare buchetel de conopida cu ulei si mentineti la copt pana incep sa se rumeneasca.

Serviti cu legume proaspete de sezon .

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta

Postat de Valclaudia

Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta

Punem granulele de soia la fiert, in cca. 150 ml apa plata, cu o lingururita de vegeta de legume. Lasam la fiert, pana se absoarbe toata apa. Cartofii ii spalam bine sub jet de apa rece, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2013, 08:39
Ce fain arată! N-am încercat, sincer, dar arată tare bine pentru a rata aşa ceva.
la 13.08.2013, 08:57
Arata bine si sunt convi nsa ca mustarul ii da un gust aparte
la 13.08.2013, 09:01
Cu mustar cu hrean cred ca erau si mai bune ,dar momentan nu aveam acasa
la 13.08.2013, 09:02
la 13.08.2013, 09:06
ce buna

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking