Pestele se curata si se spala foarte bine.
Ceapa se curata,se spala si se taie solzisori.
Se aseaza intr-o cratita pe fundul ei un rand de pesti un rand de ceapa solzisori.
Se sareaza,se pune o foaie de dafin,cimbru si cateva boabe de piper.
La fel se face cu urmatorul strat,peste, ceapa,condimente iar peste si condimente(sare,boabe de piper,cimbru si foaie de dafin).
Se amesteca intr-un vas otetul, bulionul si se toarna peste peste.
Se pune apa atat cat sa acopere pestele si se da la cuptor acoperit cu un capac.
Se fierbe 5-6 ore la foc foarte mic.
Se verifica din ora in ora daca a scazut apa.Ar fi indicat sa nu mai adaugati apa decat foarte putin,maxim o cana de 200 ml.
Nu se amesteca in cratita doar se misca cu grija cratita sa nu sfaramam pestele.
El v-a ramane intreg doar oasele se vor face foarte moi.
Pestele se pune fierbinte in borcane fierbinti.
Borcanele se pun intr-o tava si se dau inca 30 minute la cuptor.
A iesit o conserva excelenta cu un gust aromat foarte bun.