Copanele aromate cu cartofi la cuptor

Postat de VERONICA2607 in Pui
14 Feb 2012 | 5587 vizualizari
Copanele aromate cu cartofi la cuptor

O reteta foarte gustoasa....sper sa va placa...:)

Ingrediente

  • 6 copanele pui
  • 1/2 kg cartofi
  • sare
  • piper macinat
  • 8 boabe piper
  • 1/2 lingurita boabe de mustar
  • 4 foi de dafin
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingeurita menta
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita amestec de legume
  • 5 linguri de ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

Pentru inceput se spala copanelele si se lasa la scurs. Separat se curata usturoiul, se zdrobeste cu ajutorul cutitului si se taie marunt, peste el se adauga:1/2 lingurita boabe de mustar, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita busuioc, 1 lingurita menta, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita rozmarin, 1 lingurita amestec de legume, sare si piper macinat, 8 boabe piper si cele 4 foi de dafin, peste care se adauga si 1 lingura de ulei. Toate ierburile si condimentele se amesteca. Luam fiecare copanel si-l masam bine cu acest amestec, dupa care il asezam in tava unsa in prealabil cu 2 linguri de ulei.

Cartofii se curata, se spala si se taie, cei mai mari in sferturi iar cei mai mici in jumatati, se asezoneaza cu sare, piper macinat si un praf de amestec de legume, astfel adaugandu-se peste ei si 2 linguri de ulei. Se amesteca bine cartofii cu condimentele si se aseaza in tava langa copanele. Se da la cuptor pentru 45-50 minute.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele aromate cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc

Postat de timea

Perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc

Tocam carnea impreuna cu ceapa. Morcovul il dam pe razatoarea mica. Amestecam totul adaugand oul, orezul spalat bine, sarea si verdeturile. Eu amestec de obicei cu mana pentru ca se omogenizeaza...

Citeste continuarea

Pui cu legume la cuptor

Postat de simona72

Pui cu legume la cuptor

Carnea de pui, spalata , curatata, stearsa cu prosoape de hartie se condimenteaza dupa gust su sare, piper, cimbru si boia. Se da carnea la frigider pt 30 minute.Dupa ce carnea a stat la frigider...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.02.2012, 10:47
la 14.02.2012, 10:48
la 14.02.2012, 11:03
bune
la 14.02.2012, 11:22
bune niste copanele
la 14.02.2012, 12:35
imi plac

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking