Copanele aromate cu cartofi la cuptor

Postat de VERONICA2607 in Pui
14 Feb 2012 | 5575 vizualizari
Copanele aromate cu cartofi la cuptor

O reteta foarte gustoasa....sper sa va placa...:)

Ingrediente

  • 6 copanele pui
  • 1/2 kg cartofi
  • sare
  • piper macinat
  • 8 boabe piper
  • 1/2 lingurita boabe de mustar
  • 4 foi de dafin
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingeurita menta
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita amestec de legume
  • 5 linguri de ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

Pentru inceput se spala copanelele si se lasa la scurs. Separat se curata usturoiul, se zdrobeste cu ajutorul cutitului si se taie marunt, peste el se adauga:1/2 lingurita boabe de mustar, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita busuioc, 1 lingurita menta, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita rozmarin, 1 lingurita amestec de legume, sare si piper macinat, 8 boabe piper si cele 4 foi de dafin, peste care se adauga si 1 lingura de ulei. Toate ierburile si condimentele se amesteca. Luam fiecare copanel si-l masam bine cu acest amestec, dupa care il asezam in tava unsa in prealabil cu 2 linguri de ulei.

Cartofii se curata, se spala si se taie, cei mai mari in sferturi iar cei mai mici in jumatati, se asezoneaza cu sare, piper macinat si un praf de amestec de legume, astfel adaugandu-se peste ei si 2 linguri de ulei. Se amesteca bine cartofii cu condimentele si se aseaza in tava langa copanele. Se da la cuptor pentru 45-50 minute.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele aromate cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Postat de mirela0911

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Se spala pieptul de pui, se sterge de surplusul de apa si se taie in felii potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr- cratita se pune uleiul sa se incinga apoi se pun bucatile de carne...

Citeste continuarea

Drob de pui cu verdeturi

Postat de gurita_ta2005

Drob de pui cu verdeturi

Ficatul de pui se curata bine si se pune la fiert intr-o craticioara. Pipotele si inimile se pun la fiert, impreuna cu pulpa de pui. Se lasa sa fiarba bine, dupa care se scurg de apa si se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.02.2012, 10:47
la 14.02.2012, 10:48
la 14.02.2012, 11:03
bune
la 14.02.2012, 11:22
bune niste copanele
la 14.02.2012, 12:35
imi plac

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking