Copanele de pui cu cartofi si rozmarin

Postat de diaconta in Pui
17 Apr 2011 | 9103 vizualizari
Copanele de pui cu cartofi si rozmarin

Vorba Gabitei ,parca tot carnita de pui e cea mai buna.O mancarica potrivita pentru o zi de Duminica linistita.

Ingrediente

  • 5 pulpe inferioare de pui
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura crema de branza
  • 1 lingurita sos dulce acrisor pentru friptura
  • morcovi
  • 1 lingura miere de albine
  • supa de pui
  • condiment de pui
  • boabe de piper
  • cartofi
  • sare
  • rozmarin
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele se spala,se sterg cu un prosop,se condimenteaza.Se face un amestec din mustar,crema de branza si sosul dulce-acrisor.Se pun pulpele intr-un vas termorezistent si se ung cu amestecul de branza si mustar.Se pun morcovii si supa de pui.Se pune si mierea peste pulpe si presaram boabe de mustar si rozmarin.

Punem la cuptor aproximativ 45 de minute pana cand se rumenesc frumos.

Cartofii ii curatam,ii taiem felii mai mari,condimentam,adaugam crengute de rozmarin,punem apa cu putina vegeta si ii punem la cuptor pana cand se inmoaie bine.

A fost un pranz delicios .

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (142)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cacciatora sau pui in stil vanatoresc

Postat de mirela0911

Pui cacciatora sau pui in stil vanatoresc

Bucatile de carne se spala bine apoi se lasa sa se scurga bine de apa. Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Se pun bucatile de carne si se lasa sa se caleasca cate 5 minute pe fiecare...

Citeste continuarea

Copanele cu cartofi noi la cuptor si sos de usturoi

Postat de merisor67

Copanele cu cartofi noi la cuptor si sos de usturoi

Clătim bine copănelele, apoi le tamponăm cu prosoape absorbante. Chiar dacă se spune că nu este bine să clătim carnea, eu nu pot să o las așa... Spălăm cartofii bine cu buretele de vase...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2011, 15:13
Dia dar mai fata imi plac mult copanelele tale
la 17.04.2011, 15:13
super prezentarea
la 17.04.2011, 15:19
Cris adica ale ....puicutei
la 17.04.2011, 15:20
Aoleuuuu...iar ploua !!!! Vorba lu' cris2711...Dia cu "copanele apetisante"
la 17.04.2011, 15:20
te-ai tinut de cuvant si ai scos pulpele super prezentarea si arata tare apetisant

Vezi toate comentariile (142)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking