Ingrediente
- 5 pulpe inferioare de pui
- 2 linguri mustar
- 1 lingura crema de branza
- 1 lingurita sos dulce acrisor pentru friptura
- morcovi
- 1 lingura miere de albine
- supa de pui
- condiment de pui
- boabe de piper
- cartofi
- sare
- rozmarin
- ulei
Mod de preparare
Pulpele se spala,se sterg cu un prosop,se condimenteaza.Se face un amestec din mustar,crema de branza si sosul dulce-acrisor.Se pun pulpele intr-un vas termorezistent si se ung cu amestecul de branza si mustar.Se pun morcovii si supa de pui.Se pune si mierea peste pulpe si presaram boabe de mustar si rozmarin.
Punem la cuptor aproximativ 45 de minute pana cand se rumenesc frumos.
Cartofii ii curatam,ii taiem felii mai mari,condimentam,adaugam crengute de rozmarin,punem apa cu putina vegeta si ii punem la cuptor pana cand se inmoaie bine.
A fost un pranz delicios .
Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu cartofi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (142)
|